Succes important pentru deputatul Ion Călin: îl va înlocui pe Carla’s Dream, în juriul de la X Factor

Ion Călin, unul dintre cei mai cunoscuți parlamentari doljeni, înregistrează un succes important. După aparițiile fulminante pe scenele întâlnirilor de partid cu tinerii sau cu pensionarii social-democrați, deputatul craiovean a primit un contract din partea realizatorilor emisiunii X-Factor și îl va înlocui pe artistul moldovean Carla’s Dream.

”Probabil au urmărit și dânșii aparițiile mele în mass-media, mi se pare firesc să facă o astfel de propunere. Nu pot să vă dezvălui acum ce sumă au avansat, cert este că momentan mă gândesc, pentru că sunt implicat în continuare în proiecte politice și nu aș vrea să le ratez. Într-adevăr, ”entertainmentul” este punctul meu forte, aș putea spune că sunt mereu sufletul petrecerilor, dar încă reflectez la propunere”, ne-a declarat decanul de vârstă și totuși neobositul parlamentar doljean.

Condiția prioritară pe care a pus-o deputatul craiovean a fost să nu își țină ascunsă identittatea, ca în cazul predecesorului său, Carla’s Dream. ”Eu văd această provocare ca pe o posibilitate de a câștiga și mai mult electorat, în special în rândul tinerilor”.

Autor