Supărare mare pe un craiovean căruia Primăria i-a ridicat ”rabla” din fața blocului: ”Era cotețul la găini!”

Acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate pe spațiul public în municipiul Craiova este în plină desfășurare, dar pe masură ce a avansat, măsura a crea și niște probleme. Este cazul unui craiovean care a declarat război total autorităților.

” Acum o săptămână eram cu treabă prin oraș, mă plimbam pe la piață, să văd dacă se ieftinesc cartofii noi. Mă sună nevasta de acasă, că veniră de la Primărie, să ridice Dacia 1300 din fața blocului, pe care o primisem zestre de nuntă, acu’ 50 de ani. Cum să vă spui io, în afară de valoarea spirituală pe care o avea, noi în Dacia aia făcusem coteț de găini. Că vedeți ce scumpe sunt ouăle la oraș”, s-a plâns omul, care spune că nu a reușit să îi înduplece pe cei de la Ridicări nici măcar să își ia găinile de pe cuibar.

Bărbatul ne-a mai declarat că nu a fost singura eroare a celor veniți să confiște rablele. ”Lu’ doamna Popescu, avea și dânsa un Trabant în parcare, i l-a ridicat cu tot cu butoaiele de varză și murături. Alt vecin, întinsese un șir de cârnați la uscat, pe luneta din spate a Oltcitului, l-au ridicat și pe ăla. Așa ceva este împotriva drepturilor omului”, a mai spus craioveanul care vrea să își găsească acum dreptatea în instanță.

Sustine Craiovaniuz

Daca iti plac stirile create de echipa noastra si vrei sa contribui la sustinerea acestui proiect, poti sa donezi folosind Paypal. Multumim