Surse: patinoarul va fi închis la prima zăpadă. Dacă nu va ninge deloc în această iarnă, rămâne deschis toata vara

Patinoarul din centrul Craiovei va rămâne deschis până când o să cadă primul fulg de nea. Conform unei surse, acesta este decizia pe care administrația locală e pregătită să o ia, în condițiile în care, temperaturile din ultima perioadă nu sunt chiar propice pentru un patinoar.

De fapt, acesta se pare că este și motivul principal pentru care oficialii din Bănie au luat decizia. „Am văzut că a avut un succes real fără să dea fulg de nea, așa că va rămâne deschis atât timp cât nu va ninge. Nici în anii când Craiova era îngropată de nămeți, n-a fost atâta aglomerație ca iarna asta. Ne gândim că poate fix asta îi atrage pe craioveni, faptul că le aduce aminte de iernile de altădată”, ne-a declarat o sursă din Primărie, sub protecția anonimatului

De asemenea, în cazul în care vremea va fi prielnică, administrația are planuri și mai mari cu privire la patinoar. „Dacă timpul ține cu noi, poate la vară oamenii din alte părți ale țării în loc să se ducă la mare, vin la Craiova să se dea cu patinele”, a încheiat sursa noastră. O altă ipoteză ar fi ca el să rămână deschis chiar și pe timpul verii, dacă nu va mai ninge deloc în această iarnă.

Autor