Survivor de Craiova, echipele ”Craiovița Nouă” vs ”Brazdă”: unii fără apă caldă, alții fără caldură. Cine câștigă?

Inspirați de confruntarea de la Pro TV, mai mulți craioveni au decis să participe la  o competiție similară la nivel de Bănie. ”Survivor de Craiova” se va numi și se va desfășura între cartierele ” Craiovița Nouă” și ” Brazda lui Novac”. Probele vor fi inedite.

” Juriul, care va fi format din craioveni din Centru, va alege probele de concurs. În principiu însă, vor fi selectați craioveni care nu au apă caldă împotriva craiovenilor fără căldură. Ne așteptăm să avem un număr mare de solicitanți, astfel că vom fi atenți la preselecții” au spus organizatorii.

În ceea ce îi privește pe competitori, ei sunt foarte optimiști. ” Eu, din 30 de zile pe lună, dacă am caldă o zi, maximum două. Și atunci e mai mult călâie, că stau la etajul 7 și se răcește până la mine”,spune domnul Venerel Receanu, din Craiovița Nouă. În contrapartidă, doamna Eufrosina Geruleanu, din Brazdă, crede că are toate atuurile să câștige competiția. ” Fără să știm, ne-am antrenat dinainte. Iarna, noi nu ne încălzim de la calorifere, ci lăsăm geamul deschis, și așa avem căldură în apartamente”, a precizat doamna.

La nivel de asociații de locatari se fac deja listele de participanți, se furnizează din ce în ce mai puțină apă caldă și căldură, pentru a-i  pregăti pe competitori. Câștigătorii ar putea să întâlnească într-o altă competiție pe cei din Romanești, campioni la traiul fără curent electric.

Autor