Taraf TV se oferă să difuzeze zilnic, în ”prime-time”, hora de la ”Victor Babeș”

Hora jucată spontan astăzi în curtea Spitalului ”Victor Babeș” de la Craiova s-a bucurat de un real succes în rândul consumatorilor de gen, astfel că Taraf TV și-a anunțat intenția de a difuza zilnic, live, de la fața locului, pe intervalul orar de maximă audiență.

” Practic, de când a scos domnul Petrică Mâțu Stoian ultimul hit, nu am mai văzut o reacție mai puternică și pozitivă precum cea de astăzi. Ne gândim la modul cel mai serios să deplasăm un car de emisie la Craiova, care să transmită o dată pe zi, în ”prime-time”, hora de la Babeș”, anunță realizatorii emisiunii: ” Chef de chef cu lăutari”.

Și veștile bune nu se opresc aici. Toți banii încasați pe spoturile publicitare care vor rula în timpul transmisiunii vor fi donați celor de la spital, pentru achiziționarea de materialelor sanitare lipsă. ” Am vrea, de asemenea, să facem și un fel de competiție între spitale, în urma căreia să votăm care este cel mai frumos ansamblu din țară”, au mai spus cei de la Taraf  TV.

——————————————

Susține Craiovaniuz

Suntem o publicație independentă! Dacă îți plac știrile create de echipa noastră și vrei să contribui la susținerea acestui proiect, poți să donezi folosind Paypal. Îți mulțumim!

Autor