Târgul de Crăciun de la Craiova, mesaje pe Instagram între Paris Hilton și Lia Olguța Vasilescu

Cunoscuta vedetă Paris Hilton se pare că a aflat despre inaugurarea Târgului de Crăciun de la Craiova. Diva a îmbrăcat o vestimentație potrivită cu momentul și  a postat o fotografie pe contul de Instagram, precum si un mesaj pentru craioveni.

” Dragi cracovieni, vă doresc Crăciun fericit! Ho, ho, ho și sper ca la anul să mă chemați la Festivalul Intencity, hoților”, a scris Paris pe contul său oficial de Instagram.

Mesajul artistei a fost citit cu bucurie și de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu. Edilul din Bănie i-a mulțumit artistei și chiar a precizat că o așteaptă să treacă măcar câteva minute să se bucure de sărbătorile de iarnă la Craiova. ” Diăr Paris, ui seanc iu for iour uișiz băt iu meid a misteic, ui ar craioveni, not cracovieni. Meibi iu have taim tu pas hiăr, hor a țuica – a tradișinăl drinc”, i-a răspuns Lia Olguța Vasilescu, în limba engleză, divei americane.

Nu știm dacă Paris va onora invitația edilului din Bănie, mai ales că am văzut deja că este neserioasă, dar este de apreciat că s-a gândit la craioveni…. scuzați, cracovieni. Vă reamintim că Paris Hilton trebuia să mixeze în această vară la Craiova, la Intencity, dar ea nu a mai ajuns pe scena festivalului.

Autor