Trădarea n-a fost degeaba! Dan Diaconu, căutat de Hollywood, pentru rolul lui Iuda într-un nou ”Iisus din Nazareth”

Regizori de la Hollywod se pare că s-ar fi interesat de Dan Diaconu, fostul liberal care a schimbat acum două zile majoritatea în Consiliul Local Craiova. Pe platourile de filmare începe un nou ”Iisus din Nazareth”, iar producătorii filmului l-ar fi ales pe Dan Diaconu să îl joace pe Iuda.

”Am căutat în CV-ul dânsului, știm că nu are studii de actorie, dar când am văzut cât de senin s-a ridicat acum două zile de lângă foștii colegi și a trecut de cealaltă parte, ne-am spus: el e omul nostru! N-a schițat o grimasă, e uluitor. Nici Iuda din realitate nu credem să fi avut atât sănge rece. Este cel puțin la nivelul lui De Niro. Doar că nouă ne trebuia un Iuda mai tânăr”, au explicat regizorii americani care au trimis deja o scrisoare de intenție pentru a participa la prima ședință de CL la Craiova.

”Vrem să îl mai vedem încă o dată în mediul natural. Oricum ne-a convins și îl vom oferta, dar sperăm să vedem ceva acțiune din partea foștilor colegi, atunci când va lua cuvântul”, au mai spus americanii. Dan Diaconu nu a confirmat încă informația, dar este posibil să accepte oferta care l-ar putea face cunoscut și pe marele ecran.

sursa foto: gds.ro

Autor