Trafic sporit la aeroportul internațional din Craiova, în 2018: cu 10 la sută mai mulți pasageri, cu 50 la sută mai multe sacoșe de rafie

Anul care tocmai s-a încheiat a fost unul în care Aeroportul Internațional din Craiova a înregistrat un număr sporit de pasageri, vizavi de statisticile anilor precedenți. Cu 10 la sută mai mulți localnici din zona Olteniei au călătorit folosind curse de pe și spre aeroportul din Bănie și, vestea și mai importantă, cu până la 50 la sută dintre ei au avut cel puțin o sacoșă de rafie ca bagaj, de mână sau de cală.

” Practic, putem spune că doborâm record după record, de la an la an. Evident, eforturile noastre, ale Consiliului Județean Dolj, se văd răsplătite prin aceste cifre pe care le obținem la sfârșitul fiecărui an, din ce în ce mai bune pentru noi. Faptul că pe zborurile care se efectuează de pe aeroportul nostru a fost permis bagajul de mână de 10 kilograme, a făcut ca sacoșele de rafie să fie printre cele mai folosite”, spun reprezentanți ai aeroportului, la ora bilanțului pentru 2018.

Anul care tocmai a început ar putea să aducă însă scăderi drastice în ceea ce privește bagajele călătorilor, dat fiind faptul că nicio companie aeriană nu le mai include în prețul biletului. Cu toate acestea, cei de la aeroport sunt siguri că numărul călătorilor va fi în continuare în creștere, cu sau fără sacoșe de rafie.

Autor