Tramvaiul de la Ford nu s-a defectat, ci s-a transformat în ”Tramsformer 101”

Imaginile surprinse cu tramvaiul defectat în apropierea uzinei craiovene Ford nu au fost difuzate în totalitate. În exclusivitate, am primit de la un craiovean aflat în zonă o fotografie realizată la câteva minute de la așa-zisul ”accident”. Mijlocul de transport în comun s-a transformat într-un robot.

” Practic, s-a auzit un zgomot puternic și dintr-o dată tramvaiul a început să se modifice. S-a înălțat așa la vreo 10 metri, roțile i-au devenit brațe iar caroseria a luat forma unui robot. Asta doar pentru câteva zeci de secunde, nu mai mult de jumătate de minut. Apoi a revenit la forma inițială. Noroc că am apucat să îi fac poză”, ne-a declarat martorul ocular.

Omul a mai spus că, cel mai probabil, din cauza faptului că nu a avut suficientă energie, tramvaiul nu a putut să rămână robot. ” Clar mai avea nevoie de alimentare la curent, ca să poată să rămână așa. Am auzit eu că la RAT Craiova se fac niște experimente pe mijloacele de transport în comun, acum avem dovada vie”, a mai spus omul.

Cei de la RAT nu au dorit să comenteze asupra evenimentului în forma relatată de martorul ocular, spunând doar că accidentul a fost provocat de uzura firului de contact.

Autor