Tramvaiul trăsnit astăzi fusese blestemat de o vrăjitoare din Fața Luncii: ”Arză-te-ar focu’ pe mațele tale de fier!”

Un tramvai a fost lovit de fulger și cuprins de flăcări astăzi, la Craiova. În primă fază, s-a crezut că avem de a face cu un eveniment natural, dar adevărul pare a fi altul. Potrivit unor informații de ultimă oră, parvenite de la o sursă a cărei identitate nu o putem divulga, este sigur-sigur vorba despre un act de magie neagră.

” Acum două zile stăteam la o trecere de pietoni, la Piața Mare, venisem să văd care mai e prețul la cartofii noi. Lângă mine era o persoană importantă din cartierul Fața Luncii, de profesie clarvăzătoare-ghicitoare. Avea două găini cumpărate pentru un descântec. Când să trecem strada: ”Triiin, triiiin!”, chiar tramvaiu’ ăsta de luă foc, auzi! Așa s-a speriat doamna clarvăzătoare, că a scăpat găinile din mână.  Unde nu s-a pus a sudui și a blestema. I-a zis așa: Arză-te-ar focu’ pe mațele tale de fier!” Și vedeți că l-a ars”, ne-a declarat sursa noastră de încredere.

Aceeași persoană ne-a mai spus că găinile scăpate din mâinile vajnicei blestemătoare au ajuns în siguranță pe partea cealaltă de stradă și au sărit în balconul unui pensionar. Așadar, nicio pasăre nu a fost rănită la redactarea acestei știri.

sursa foto: Facebook Horațiu Buzatu

Autor