Tranzacție media de răsunet în Craiova: Horațiu Buzatu a cumpărat ” Cuvântul Libertății”

Primul cotidian independent de după Revoluție, ”Cuvântul Libertății” are, începând de astăzi, un nou patronat. Horațiu Buzatu a cumpărat societatea care se ocupa cu editarea și tipărirea ziarului cunoscut de craioveni drept cea mai veche publicație din oraș. Noul deținător al cunoscutului brand spune că a negociat dur cu fostul patron, Mircea Canțăr.

” Am convenit asupra unor chestiuni tehnice, să spunem. Pe parte editorială, domnul Canțăr a insistat ca în coloanele ziarului să se regăsească în continuare rubrica ”Insidii” deși eu i-aș fi spus, mai bine, ” La un pahar cu bere”. De asemenea, o cerință a fostului patron a fost ca personalul din redacție să rămână același, lucru cu care, în principiu, a fost de acord”, a dezvăluit Horațiu Buzatu din culisele negocierilor.

Ca amănunt suplimentar, noul patron al ”Cuvântului Libertății” ne-a mai spus că nu se pune, în niciun caz, problema schimbării numelui publicației: ” Oamenii sunt obișnuiți cu această marcă, ar fi o nebunie să îi spunem altfel. Vom încerca doar să dinamizăm on-line-ul, pentru că acesta este viitorul mass-media. Chiar recent am pus like paginii de facebook, pentru a urmări cum se dezvoltă începând de astăzi”.

 

——————————————

Susține Craiovaniuz

Dacă îți plac știrile create de echipa noastră și vrei să contribui la susținerea acestui proiect, poți să donezi folosind Paypal. Îți mulțumim!

 

 

Autor