Ultima oră: trei extratereștri văzuți aseară la Târgul de Crăciun de la Craiova

Putem spune cu siguranță că Târgul de Crăciun de la Craiova a trecut mult peste granițele orașului. De fapt, după fotografia primită noaptea trecută la redacție, putem spune fără îndoială: Târgul de Crăciun de la Craiova este galactic. Trei extratereștri au fost fotografiați aseară de un craiovean care ne-a trimis imediat imaginile.

” Stăteam la coadă la vată de zahăr. Dintr-o dată, am auzit niște sunete ciudate, așa ca un fel de ”cod morse”: ”Bip, biip, bip, bip. Biiiiiip bip, bib-bip”. Am ciulit urechile, pentru că eu am făcut armata la transmisiuni, ca să înțeleg ce zic. ” Hai mă, ia și tu două bucați, că nu mai avem bani schimbați. Hai mai repede, până nu se prind aștia”. Am întors capul și nu mi-a venit să cred: trei extratereștri, exact cum am văzut în filme. Vorbeau între ei, ca și cum noi nu am fi fost acolo. Unul avea în mână o hârtie de cincizeci de lei, pe care o agita de zor. Abia am apucat telefonul să îi fotografiez, că au și luat-o la fugă”, ne-a scris cititorul nostru.

Se pare că personajele, despre care noi nu putem fi siguri că au fost chiar extratereștri, ar mai fi fost văzute la vreo câteva ore distanță, prin vecinătatea Hotel Parc, cel mai probabil în căutarea unei camere unde să înnopteze.

Autor