Ultimul sezon din ”Game of Thrones” s-ar putea reface! Craiovenii i-au spus Olguței Vasilescu, la audiențe, că nu au fost mulțumiți de finalul serialului

Lia Olguța Vasilescu a anunțat pe pagina ei de Facebook că printre sesizările pe care le primește în audiențele susținute la cabinetul parlamentar sunt și unele mai ”bizare”. Pe care însă, în măsura în care poate interveni, ar încerca să le rezolve.

” Bine, știți, craiovenii mi-au reproșat calitatea serviciilor oferite de regiile administratiei locale craiovene și atmosfera din aceleasi regii, solicitând-mi măsuri. Aici nu a fost o problemă. Însă nu despre asta vreau să vorbesc, asta s-a rezolvat. Mi s-a semnalat, de asemenea de către un număr mare de craioveni, că finalul serialului ”Game of Thrones” nu a fost pe placul acestora. Mărturisesc, nu am avut timp să îl urmăresc, dar dacă craiovenilor nu le-a plăcut finalul, ceva trebuie făcut”, a postat pe pagina de Facebook fostul primar al Craiovei.

Se pare, neoficial, că Olguța Vasilescu i-a contactat pe producătorii serialului și le-a spus că are o variantă mai bună, pe care însă nu a vrut să o facă publică.

Autor