Un al șaptelea candidat-surpriză, cu șanse mari să se bată la Primărie din partea PNL

Deși au anunțat doar șase nume ca pretendenți de a se bate la Primărie, cei de la PNL Craiova nu se dezmint și anunță un al  șaptelea aspirant. De la biroul de presă al PNL au venit următoarele precizări.

”Într-adevăr, ieri erau șase nume pe lista scurtă. Astăzi de dimineață, la birou, am observat că mai era trecut un nume pe hârtii. Scria simplu, cu litere de tipar: MOP. Am crezut că este vorba despre domnul Mario Ovidiu Oprea ,dar apoi am observat că dânsul era deja trecut pe listă. Am căutat în baza de date cu numele membrilor, dar nu era niciunul care să se numească așa. Într-un final, a sosit femeia de serviciu și, tot câutând prin birouri, ne-a întrebat: ”N-ați văzut cumva mopul cu care spăl pe jos?”, au precizat telefonic comunicatorii PNL.

Pentru că vor să arate că în PNL este democrație, liberalii doljeni au sunat la București si au anuntat că în cursă a intrat și un mop. ”Cei care au răspuns la telefon au râs, inițial, dar apoi au devenit serioși, spunându-ne că ori mopul, ori oricare dintre ceilalți șase candidați, au aceleași șanse de a câștiga Primăria.

sursa foto: gazetadedolj.ro

Autor