Un bărbat din Craiova, campion mondial la jocul ”X și 0” în unu: ”Îl ard pe fraier pe două părți, nu m-a bătut niciodată!”

Puțintel Ionescu, un bărbat de 46 de ani din Craiova, a devenit campion mondial la jocul ”X și 0”în unu. Domnul Puțintel spune că este atât de bun, încât a câștigat de fiecare dată când a jucat cu el însuși.

”Eu încă de la grădiniță eram pe strategie, cunoșteam tainele jocului. Cum pune fraieru’ primul, imediat îl iau pe două colțuri, și n-are ce face, că  fac linia cât ai clipi din ochi. Nici măcar un egal nu am făcut până acum, numai victorii. Cred că am jucat vreo câteva mii, zeci de mii de partide, numai eu câștig”, susține domnul Puțintel, care crede că este chiar campion mondial la ”X și 0”.

Vecinii lui sunt mândri și mărturisesc că au fost martori la victoriile repurtate de Puțintel. ”Dimineața își face cafeaua și strigă tare, de se aude până la parter: Hai, fraiere să te ard și azi. Nu trec două minute că îl auzim: ”Gata, te bătui, 1-0”, mărturisesc cu bucurie vecinii de bloc ai campionului craiovean.

Autor