Un bucătar din Craiova vă propune o serie de delicatese: chifteluțe, creveți sau ruladă din hârtie igienică

Dacă ați cumpărat prea multă hârtie igienică sau vă va rămâne în plus atunci când coronavirus va fi stopat, un bucătar-șef din Craiova vă propune o serie de delicatese culinare, obținute prin adăugarea acestui ingredient: chifteluțe, creveți sau chiar ruladă din hârtie igienică.

” M-am gândit la mai multe rețete care săaibă ca ingredient de bază hârtia igienică. Bine, între noi fie vorba, uneori nu vi se pare că în cutiile de carne tocată de la magazine nu ar fi chiar carne, și poate hârtie? Dar, să revenim. Cred că un amestec formatdin hârtie igienică trasă prin ou, cu faină, poate fi, la final, un minunat platou cu chifteluțe. Dacă veți decupa din ea si o veți prăji în ulei, puteți obține cunoscuții creveți. Nu în cele din urmă, încercați să umpleți straturile cu diverse creme, apoi rulați din nou sulul de hârtie. Tocmai ați preparat o delicioasă ruladă”, spune bucătarul.

Bărbatul mai crede că din hârtie igienică se poate obține și un soi de băutură alcoolică, spre exemplu băutură pe bază de spirt, trasă prin foile hârtiei. ” Oricum, ar fi păcat să nu profitați de aceste produse, spirtul și hârtia igienică, pe care sigur le aveți în case în exces”.

Autor