Un craiovean a depășit viteza legală într-un hiper-market, mergând cu căruciorul de cumpărături cu peste 30 de kilometri la oră

În această dimineață s-au redeschis magazinele iar craiovenii au dat năvală să își refacă stocul de provizii. Un bărbat chiar a reușit să depășească viteza legală de deplasare, după ce a mers constant cu 30 de kilometri la oră cu căruciorul de cumpărături printre rafturile de-abia umplute cu marfă proaspătă.

”Ziua a doua a anului este cunoscută ca ziua în care proviziile s-au terminat în orice casă, așadar este ziua în care ne așteptăm la un flux important de cumpărători. Domnul respectiv a făcut slalom printre raioane, pesemne avea o listă la el, altfel nu se explică modul în care a reușit să se deplaseze atât de rapid. oricum, de când lucrez în acest magazin, este recordul de viteză absolută”, a explicat o casieriță de la magazinul unde s-a întâmplat evenimentul.

Omul spune că s-a lăsat cuprins de febra cumpărăturilor și nu și-a dat seama de viteza cu care se deplasa: ”Pune repede apă, bere, pâine, am văzut că și micii erau pe terminate, m-am grăbit puțin, recunosc. Oricum, nu am accidentat pe nimeni, că am experiență”, a explicat bărbatul.

Autor