Un craiovean a traversat aseară Balșul în cinci minute, dar pentru că nu a putut posta pe Facebook, nimeni nu l-a crezut astăzi

O performanță care ar fi putut rămâne aproape istorică riscă să nu fie recunoscută de nimeni.  Aseară, un șofer din Craiova a reușit să traverseze Balșul în cinci minute, dar din cauza faptului că nu a putut posta pe Facebook, acum nimeni nu îl crede.

”La 19.05 eram la IOB, iar la 19.10 trecusem deja de pod și strada era liberă. Când am vrut să scriu și eu pe facebook, ca tot omul, canci, Facebook mort! Am făcut eu poze, dar nu m-a crezut nimeni astăzi la serviciu”, a povestit amărât șoferul.

Colegii acestuia au rămas neînduplecați: ”El poate să spună ce vrea, că nu îl doare gura. Noi, dacă nu avem proba, nu credem. Ar fi putut să se filmeze, dacă tot voia să ne demonstreze ceva. Așa, nu se pune. E consemn ca atunci când intri în Balș, să dai check-in, la ieșire la fel”, au comentat colegii acestuia.

Mai mult, nu numai că nu au crezut, dar se pare că l-au luat și la mișto pe nefericit: ” Ce să spun, ce scuză și-a găsit, că nu a funcționat Facebook-ul!”

Autor