Un craiovean din Fața Luncii cere drepturi de autor producătorilor ”Frozen”: „Numai una e Helsa, ș-aia e fata mea!”

Probleme serioase pentru realizatorii producției hollywood-iene ”Frozen”. Se pare că aceștia au făcut o greșeală în ceea ce privește personajul principal, și anume că numele acestuia ar fi deja folosit de altcineva. Este vorba despre fata unui craiovean din Fața Luncii, care ar fi fost botezată cu numele „Elsa” încă din 2012, cu un an înainte de apariția filmului.

„Numai una e Helsa, și aia e fata mea” și-a început bărbatul postarea pe un grup de parenting, după care a continuat. „Cum e posibil așea ceva, frățică? Lipsă de respect, să moară familia mea. Ham dat bani mulți pe numele ăsta și să fac mare bairam, la botez. Vine americanii aștia și ce face, fură de la mine? Păi hoț pe hoț nu se fură, ascultați la mine. Dar lasă, că le dau mare judecată la tribunal de ține minte numele la Helsa, până îl uită”, a încheiat părintele supărat.

Potrivit unui comentariu de la postare, treaba este cât se poate de serioasă. „Dacă câștigă fratele meleu, vă închide ăștia, să mor. Nu te lăsa, Arnold, te pupă fratele tău”, a spus unul dintre internauți.

Autor