Un craiovean i-a cerut lui Vela să scrie în textul ordonanței ceva și despre soția lui: ” Să stea la trei metri distanță, domn’ ministru!”

Dorința unui craiovean se pare că a fost motivul pentru care, în această seară, ministrul de la Interne, Marcel Vela, a întârziat să anunțe măsurile de urgență care se vor lua de mâine împotriva răspândirii coronavirus, cu peste două ore.

” Domnul ministru era pregătit la ora 19 să intre în conferință, dar i-a sunat telefonul. Am văzut că se precipită la telefon, apoi l-am observat continuând să fie agitat. Înțeleg de la colegii cu comunicarea că ar fi vorba despre un craiovean care l-a rugat pe domnul ministru să treacă printre noile măsuri și una în care să îi oblige soția să stea la trei metri distanță de el”, au declarat surse din minister.

Nu știm dacă ministrul a mai apucat să facă rectificările necesare, dar este de apreciat tenacitatea craioveanului care, iată, vrea să respecte întocmai normele de siguranță. Și vă sfătuim să le faceți și voi, mai ales să stați în casă și să distribuiți această știre.

Autor