Un craiovean pretinde că portalul ”ghiseul.ro” i-ar fi cerut șpagă 50 de euro, ” ca să nu stea la coadă”

Incredibil, dar adevărat! Un craiovean pretinde că portalul ”ghiseul.ro” i-ar fi cerut șpagă 50 de euro, ” ca să nu mai stea la coadă” la plata impozitului pentru apartament.

” Am intrat pe site, cu numele si parola mea. Mergea greu, dar am așteptat, de regulă merge greu. La un moment dat, în colțul de sus mi-a apărut un mesaj. Am crezut că nu văd bine. Site-ul îmi cerea 50 de euro, ca să nu stau să aștept mult. Nu mi s-a întâmplat așa ceva nici când mergeam la Piața Mare, ca să plătesc la ghișeu. Apoi, site-ul mi-a făcut cu ochiul 😉  ”, a spus craioveanul care a făcut un ” print-screen”, ca să aibă dovada ” șantajului;;.

Omul amers la Poliția și Protecția Consumatorului, unde a lăsat două sesizări. Oamenii legii cercetează acum portalul și chiar au trimisun mail, pentru a afla cum a fost posibil ca acest lucru să se întâmple.  Contactați, cei de la ”ghiseu.ro” se disculpă și  susțin că a fost, cel ,mai probabil, o eroare de sistem: ” La noi, ”atențiile” pornesc de la minimum 100 de euro”.

Autor