Un nou potop biblic? Zeci de animale se îndreaptă spre Water Park Craiova unde este posibil să se contruiască Arca salvatoare

Nu numai un șobolan a vizitat Water Park din Craiova. În acestă după-amiază, au fost văzute mai multe animale îndreptându-se spre parcul acvatic de la marginea orașului: pisici, girafe, pelicani, cai, elefanți Specialiști în fenomene neteorologice susțin că un potop de dimensiunile celui din Vechiul Testament s-ar putea produce oricând, iar animalele au simțit asta.

” Șobolanul nu era singur, avea cu el și o șobolăniță. Merg câte doi, câte doi, ca să perpetueze specia. Anumite scrieri și profeții amintesc despre posibilitatea ca un nou potop să se producă și să distrugă toate viețuitoarele Pământului”, a declarat Valentin P. Răpăstiosu, angajat la Institutul de Meteorologie din București.

Autoritățile locale nu au confirmat sau infirmat presupunerile domnului Răpăstiosu, dar se pare că în secret, se lucrează la o Arcă, în eventualitatea în care apele vor lovi într-adevăr în mod apocaliptic. ” A venit astăzi domnul Cosman (viceprimar al Craiovei) și a spus că ne mai trebuie lemn aici, la Water Park”, ar fi declarat un angajat al centrului de agrement.

Autor