Un șofer craiovean, reținut pentru că nu a dat mită polițiștilor care îl controlau în trafic

Polițiștii craioveni de la Biroul Poliție Rutieră au întocmit un dosar de urmărire penală unui craiovean care a refuzat să dea mită unui echipaj care efectua un control de tip ”radar” la intrarea în oraș, în dreptul Hanului Doctorului.

” Din raportul întocmit de colegi reiese faptul că persoana respectivă, conducător al unui autovehicul marca Cxxxxx, înmatriculat cu numărul DJ – xx – NAM, a refuzat în mod constant să  ofere mită echipajului de la Rutieră, spunând, cu sadism, că are totul în regulă și nu vede de ce să facă acest lucru. Colegii au încercat să îl convingă, dar nu au avut cu cine. Bărbatul le-a răspuns sistematic ” n-am”. Pobabil de aici și numărul de înmatriculare pe care l-a ales pentru autoturismul pe care îl conducea”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Potrivit aceleiași surse, este pentru prima dată în mulți ani când un șofer refuză să dea mită și totul se pune pe seama apropierii Sărbătorilor de Iarnă: ” Strânge lumea bani pentru cadouri, pentru carnea de porc, nu se mai gândește și la alții”.

 

Autor