Un țăran din Sadova, care a tot înjurat PSD-ul duminică, s-a trezit luni dimineață cu un spital în curte

Mare i-a fost mirarea unui bărbat din localitatea doljeană Sadova. Omul spune că luni dimineață, pe când ieșise să dea boabe la găini, s-a trezit în propria bătătură, cu un ditamai Spitalul de Urgență.

”Eu am auzit forfotă afară în curte, sirene, nu știam ce se întâmplă. Când am ieșit în ușa cășii, să vezi minune, auzi! Trecea SMURDU’ prin bătătură, cu girofarul aprins, să lase pe un om la spital. In curtea mea! Am crezut că am băut prea tare și că visez”, a spus omul, vizibil șocat de cele trăite, mărturisind că s-a întors în casă.

Pe măsură ce a continuat discuția, bărbatul și-a adus aminte că duminică seară, la aflarea rezultatului de la alegeri, a ieșit în curte și a înjurat cât l-au ținut plâmânii PSD-ul. ” M-am îmbătat cam tare, recunosc, și așa sunt eu la băutură, înjur mult”, a admis omul, neputându-și explica însă ce căuta spitalul a doua zi, în curtea sa. Îi reamintim domnului din Sadova că nu este nicio minune produsă în curtea sa, ci doar un lucru declarat recent de un fost lider al PSD, potrivit căruia, la fiecare înjurătură adresată social-democraților, se construiește o școală sau un spital.

Autor