Unde-i lege, nu-i tocmeală: un polițist local din Craiova i-a amendat pe toți cei care conduceau mașinuțe electrice în ”Orășelul copiilor”

Intervenție în forță a unui polițist local din Craiova, în această seară, în Orășelul Copiilor, mai exact în zona unde sunt amplasate mașinuțele electrice. Omul legii a observat că majoritatea conducătorilor auto erau copii, motiv pentru care a întocmit mai multe amenzi.

” Mi-au încercat vigilența, dar cu mine nu te pui. De fapt, la secție mi se spune ”Super Polițistul”, pentru că am un fler infailibil. Deci am urmărit o jumătate de oră și am observat că la volan au urcat numai minori. L-am întrebat pe unul dacă are carnet de conducere și evident mi-a spus că nu. Atunci am realizat că sunt în fața unui șir de ilegalități și am trecut la aplicarea legii”, a explicat polițistul descinderea.

Nu au scăpat nici părinții care îi însoțeau pe copiii șoferi. ” Ne-au învațat la curs că asta se numește favorizarea infractorului”, a mai spus omul legii, coborând din nou pe pista de rulare a mașinuțelor, pentru a semna alte amenzi.

Autor