Unul dintre iepurii de la Târgul de Paște din Craiova era iepuroaică. A fătat astăzi opt iepurași

Miracol la Târgul de Paște de la Craiova. Unul dintre iepurii plasați în Parcul ”Nicolae Romanescu” era, de fapt, iepuroaică. Noaptea trecută, aceasta a fătat opt iepurași. ”Minunea” a fost descoperită de un angajat al RAADPFL, care și-a făcut cruci când a văzut în iarbă mai mulți urecheați.

” Făceam inspecția de dimineață, să văd dacă toul este in regulă. Când, deodată, ce să vezi. Iarba era plină de iepurași. M-am frecat la ochi de două ori, am crezut că poate mi se pare. Ce să vezi, nimic, iepurașii erau acolo. Bag seamă că iepurele ăsta mare era de fapt iepuroaică și a fătat aseară”, a declarat incă afectat de cele văzute angajatul de la regie.

Vestea s-a răspândit repede în oraș iar cei de la primărie nu își mai încap în piele de bucurie. ” Păi vă dați seama, când o să crească iepurașii, îi vindem ălora de la Cluj, că sigur o să facă și ei un târg de Paște la anul, și ne scoatem investiția”, au spus surse din primărie.

La faa locului a ajuns și o echipă de la ”European Best Destinations”, pentru a poza iepurașii și pentru a completa o anexă la contractul de publicitate. ” Acum o să prezentăm altfel Craiova, ca pe un ținut al natalității, unde chiar și personajele din povești dau viață”.

sursa foto: euro oltenia info

Autor