Văzând agitația preelectorală, Mitropolitul Irineu a întrebat discret cât e salariul de primar

Văzând agitația care a cuprins Craiova, în perioada preelectorală, Mitropolitul Irineu s-ar fi interesat discret cât e salariul de primar. ÎPS spune că nu ar avea probleme să gestioneze problemele din Craiova.

” M-am și gândit. Organizez totul în miniprimării. Fiecare biserică de cartier va avea în subordine rezolvarea problemelor cu care se confruntă enoriașii. Practic, lângă cutia milei o să punem o cutie de sugestii si reclamații. Fiecare cerere va fi însoțită de o bancnotă de 100 de euro. Totuși, ce salariu are domnule primarul, de vor toti să fie primar?”, s-a întrebat ÎPS într-o ședință internă la Mitropolie.

Mai trebuie spus că Mitropolitul Irineu nu ar lua în calcul candidatura din partea vreunui partid politic, ci independent. ”Păi ce să fac eu cu partidul, să îmi mănânce banii de campanie? Nu îmi trebuie așa ceva! Am agenții mei electorali, vin săptămână de săptămână la biserică. Uite, acum duminică strângem semnăturile, dacă vreau!”

Pe surse, am aflat primele planuri al ÎPS, dacă ar deveni primar: sunt străzi în Craiova unde nu există biserici, iar așa ceva în secolul XXI este barbarie!

Autor