Vizita la Craiova a președintelui PNL, Ludovic Orban, scurtată din cauza unui concert: ” Avea o cântare la Pitești, la ora 17!”

Ludovic Orban, președintele PNL, nu a putut petrece mult timp în rândul colegilor doljeni. Sosit de dimineață la Craiova, liderul liberalilor a părut mai tot timpul pe grabă. A scurtat destul din discurs și chiar și în județ nu a zăbovit prea mult.

”Eu am înțeles că avea o cântare, la Teatrul ”Alexandru Davila” din Pitești, tot în cadrul unei întâlniri cu pensionarii liberali din Argeș. L-am și văzut destul de agitat, chiar ne spunea să renunțăm la protocol, să trecem direct la ordinea de zi”, s-a destăinuit jurnaliștilor președintele de la Dolj, Ștefan Stoica.

Liberalii doljeni au mai spus că pe drumul dinspre Apele Vii la Craiova, Orban a cerut o chitară la care să exerseze, dat fiind faptul că nu voia să meargă ”neîncălzit” la întâlnirea de la Pitești: ” Am cumpărat de la un magazin din Castranova o chitară pe baterii, pentru că nu aveam una la îndemână, dar s-a mulțumit și cu asta”.

 

Vrei să faci o faptă bună? Intră AICI si donează!