Wizz Air a anunțat o nouă rută, către Bruxelles. Pe când și cursa Craiova – Craiovița Nouă?

Craiovenii mai au încă de așteptat până când Wizz Air va face anunțul pe care îl așteaptă mulți: nici anul acesta nu va fi introdusă o cursă pe ruta Craiova-Craiovița Nouă. Ultimul anunț făcut de compania de zbor face referire la Bruxelles, dar despre ruta solicitată, nicio vorbă.

”E drept, am încercat să venim în sprijinul oltenilor, în principal al craiovenilor, oferindu-le cât mai multe destinații de zbor. Momentan nu vă putem spune dacă această cursă solicitată de mulți ar putea fi una viabilă, dar vă asigurăm că facem tot posibilul pentru a studia problema cât mai atent”, a declarat un responsabil de la companie.

Și autoritățile județene încearcă să vină cu o mână de ajutor în sprijinul solicitării pasagerilor. ”Am putea amenaja o porțiune de teren de la Balta Craioviței, în colaborare cu Primăria. Înțelegem faptul că este o chestiune care îi interesează în mod expres pe craioveni, dar momentan trebuie să rămână la soluțiile actuale, autobuzul 9 al RAT sau taxiurile. Promitem însă că vom găsi o soluție”, a declarat Cosmin Durle, administrator al județului Dolj.

Autor