Yeti, văzut în seara aceasta la Craiova. Ieșea de la un salon de epilat!

Mai mulți craioveni au semnalat prezența legendarului Yeti în Craiova. Personajul, despre care până acum se credea că este doar unul de film, există așadar, iar astăzi se pare că a avut o ședință de epilat la Epil Laser by Dana Ciucă.

Nu se știe ce anume l-a mânat pe Omul Zăpezilor tocmai în Bănie. Unii spun că a decis să își schimbe look-ul, motiv pentru care ar fi mers la salon. Alții că de mâine ar ninge la Craiova, iar personajul vrea să se stabilească în zonă pentru câteva săptămâni. Nu credem varianta aceasta, așa că rămânem la prima: Yeti și-a dorit un epilat complet, după care a plecat definitv, promițând că se va întoarce atunci când va mai fi cazul.

”Nu putem să vă declarăm mai multe, tot ce vă putem spune că a fost mulțumit pe deplin. A lăsat chiar și bacșiș, spunând că prețul era oricum super avantajos”, au spus angajatele salonului.

Așadar, dacă aveți probleme de genul celor ale lui Yeti, nu mai stați pe gânduri. Sunați repede, repede la +40 761 097 474 si faceti-vă o programare. Și poate, cine știe, dați nas în nas chiar cu Yeti. Vă dăm și un indiciu: Str Petre Ispirescu nr 44,et.2.

Autor