Coronavirus, la un pas de a intra în Craiova, doi localnici l-au amenințat cu săbiile: ” Fraiere, te tăiem, să moară mama!”

În urmă cu câteva zile, Craiova putea deveni țintă directă a Coronavirus, dacă nu ar fi existat doi localnici curajoși, care nu au stat pe gânduri și au reacționat prompt. În fapt, cei doi au scos săbiile și fără să ezite l-au amenințat pe virus: ” Fraiere, dă-te dreacu, în Craiova nu intri, că iese belea. Te tăiem, să moară mama!”

” Imaginile cu cei doi agitând în aer săbiile ne-au parvenit de la o cameră video amplasată chiar la un bar central. Se vede clar determinarea domnilor, pe care și noi îi felicităm, de data aceasta. Știți că sancționăm actele de violență, dar în această situație a fost sigur legitimă apărare, de fapt a fost în apărarea tuturor craiovenilor”, au precizat surse din cadrul Secției 1 de Poliție Craiova.

Dacă imaginile, care acum sunt controlate și de procurori, vor demonstra că, într-adevăr cei doi bărbați s-au luptat eroic cu virusul, noi propunem ca aceștia să primească distincția de ” Cetăean de onoare” al orașului, pentru spiritul lor de reacție.

Autor