Motivul real pentru care circulația pe pasaj a fost închisă: Robiță din Valea Roșie face o ”liniuță” cu Dominic Toretto din ”Fast and Furious”

Lucrările la șina de tramvai reprezintă doar o ”perdea” care acoperă adevăratul motiv pentru care traficul pe pasajul ”Nicolae Titulescu” a fost închis încă de aseară. De fapt, noaptea trecută, s-au făcut pregătiri de zor pentru buna desfășurare a unei curse de racing underground. La startul ei, se vor regăsi în această seară, Robiță din Valea Roșie și Dominic Toretto, îndrăgitul personaj din seria Fast&Furious.

Potrivit bookmaker-ilor, Toretto, din Statele Unite ale Americii, este favorit pentru a câștiga ”liniuța” cu Robiță. Specialiștii îi dau o cotă de 1.10 pentru victorie americanului, datorită ”fiarei” pe care o conduce, un Dodge Charger R/T din 1970. Cu toate acestea, favoritul publicului se simte încrezător că se va impune în cursa din seara aceasta. ”Îl fac vere, n-are nicio șansă. Când i-o dau pe a V- la păpușa îi dau fum de-l bag în ceață. Păi vine el de la Trumpet ală să se pună cu mine? Că dacă mă ia nebunia, îl fac cu spatele”, a declarat Robiță din Valea Roșie.

Craioveanul conduce o mașină BMW pe motorină din 1995, cu volan pe dreapta, adusă recent din Anglia și înmatriculată pe Bulgaria. Acesta spune că nu i-a făcut cine știe ce modificări  pentru cursa cu Toretto. El ne-a mărturisit  doar că i-a pus un motor nou, pe care l-a luat la mâna a doua și a mai umblat puțin la portiera din stânga spate, că troncănea.

Circulația pe pasaj va fi redeschisă după finalul cursei, undeva spre ora 23.00.

Autor