Moș Crăciun va fi declarat ”cetățean de onoare” al Craiovei

Cum la Craiova atmosfera de sărbătoare se simte deja de aproape 24 de ore, se pare că întreg orașul a intrat în febra Sărbătorilor de iarnă. Miroase deja a sarmale, unii localnici au tăiat porcul, chiar dacă e doar 12 noiembrie. Însă ultima știre de pe frontul celor peste 1.000.000 de luminițe (mai exact 999.997 pentru că trei s-au ars) vine chiar de la administrația locală. În ședința ordinară a Conisiliului Local din luna aceasta, Moș Crăciun va fi declarat ”cetățean de onoare” al Craiovei.

” Știți că ne place să fim în topuri, iar această hotărâre de Consiliu de va aduce recunoaștere la nivel mondial. Nu cred că mai există vreo administrație locală care să fi decurs la o asemenea decizie. Deci clar suntem pe primul loc. Proiectul a fost depus pentru a fi aprobat pe ordinea de zi și ne așteptăm la un vot unanim, chiar și din partea ”grinchilor” din opoziție”, a declarat viceprimarul Craiovei, Răzvan Diaconu.

Poliția Locală Craiova a trimis deja o scrisoare informativă în Laponia, acolo unde se presupune că Moș Crăciun are domiciliul. ” Am căutat adresa în baza noastră de date,  figurau mai mulți Moș, dar niciunul Crăciun. Atunci ne-a venit ideea să facem o anchetă pe Google.  Astfel, după lungi cercetări, am descoperit adresa”, au spus cei de la Poliția Locală..

Festivitatea de înmânare a diplomei ar putea avea loc în ședința ordinară din decembrie. Atunci, Moș Crăciun este așteptat în persoană să își ridice distincția.

Autor