Olguța Vasilescu rezolvă ”criza Lara Fabian”: va urca ea pe scena Operei din Craiova și va cânta ” Jeotem”

După ce Lara Fabian pare să fi tras a doua oară ”clapa” craiovenilor, nereușind să ajungă nici de data aceasta în Bănie, la concertul organizat la Opera Română, cineva ia atitudine. Și anume fostul primar al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, actualmente deputat, care a declarat, la auzul veștii că nici de această dată concertul nu se va ține.

” Aș putea să mă gândesc la un sabotaj, dar nu cred că este cazul.Însă, ca de obicei, voi încerca să rezolv situația pe cont propriu. Eram foarte bună la muzică, în clasele primare, și cred că, având și cunoștințe de limba franceză, nu îmi va fi greu să interpretez cântecul ăla care a consacrat-o pe doamna Fabian, ” Jeotem”, a declarat Lia Olguța Vasilescu, precizând că e gata să urce pe scena Operei Române din Craiova și să salveze concertul.

Evident, pentru că timpul scurt nu permite, eventualul concert va fi reprogramat, cât mai curând posibil. ” Aș putea cânta chiar și săptămâna asta, chiar dacă este ultima înainte de turul 2 al alegerilor”, a mai spus Olguța Vasilescu.

Autor