Mihai Voicu, fost președinte al PNL Dolj, condamnat cu suspendare: ” A avut buzunarele rupte la blugi și a pierdut banii!”

Fostul președinte al PNL Dolj, Mihai Voicu, a fost condamnat cu suspendare într-un dosar în care era acuzat de DNA, în anul 2017, că ar fi solicitat diverse sume de bani membrilor de partid, în schimbul unor poziții eligibile la alegerile din 2012. Pe surse, am aflat că avocații apărării ar fi invocat faptul că niciun ban nu a ajuns la liderul PNL Dolj.

” A fost o ședință la partid, în care se spune că domnul Voicu ar fi cerut banii. Numai că, în acea zi, dânsul a avut un accident, în sensul că buzunarul unde ținea în mod normal portofelul s-a rupt, și astfel s-au pierdut toți bani. Așadar, neexistând dovada, noi credem că nu poate exista nici acuzarea”, au comentat avocații apărării.

Chiar mai mulți membri din PNL își aduc aminte că l-au văzut foarte supărat pe liderul lor, atunci, și drăcuind de mama focului la perechea de blugi pe care o purta. ” Am pus și anunțuri prin sediu, ca dacă cineva găsește un portofel, să îl dea înapoi, dar totul a fost în zadar”, au comentat unii liberali doljeni.

 

Autor